Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@11:57:23 GMT

آغاز اجلاس ملی معماری و صنعت ساختمان در شمال

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۸۷۹۴

آغاز اجلاس ملی معماری و صنعت ساختمان در شمال

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی مازندران عصر چهارشنبه در آغاز به کار اجلاس ملی معماری و صنعت ساختمان در شمال کشور با تاکید براینکه فرهنگ بومی و مازندرانی در معماری باید حفظ شود، گفت: بناهای با سقف شیروانی بیانگر طبیعت، رطوبت و سبزینگی مازندران به شمار می‌رود و اکنون استفاده از آن کمرنگ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استفاده از چوب به عنوان نوازنده جسم وجان بوده و امروز از نمای ساختمان در حال حذف شدن است.

وی پسماند را از جمله دغدغه‌های مهم استان بیان کرد و گفت: باید از فناوری نوین در صنعت ساختمان بهره گیری کنیم زیرا شیرابه‌ها در حال خارج کردن مازندران از سرسبزی است.

فاطمی عقدا دبیر کمیته ماده ۵ تهران با اشاره به فاصله گرفتن از استانداردها در معماری و صنعت و ساختمان اظهار داشت: این درحالی است که مناره‌های بزرگ مساجد در زلزله‌های بزرگ کشور هنوز پابرجا هستند واین ناشی از شیوه طراحی و ساخت هستند.

وی با بیان اینکه صنعت ساختمان به عنوان بزرگترین صنعت کشور آسیب پذیر و پرریسک شده است، گفت: امیدواریم هرگز زلزله‌ای بزرگ در شهرهای بزرگ روی ندهد زیرا در صورت وقوع پیامدهای زیانباری دارد.

وی تاکید کرد: چاره‌ای نداریم به وضعیت نابسامان و ناپسند ساخت وساز و ساختمان پایان دهیم.

کد خبر 5499576

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت ساختمان محمد نظری راه و شهرسازی مازندران بوشهر آلودگی هوا کرمانشاه سوم خرداد فتح خرمشهر گرد و خاک ساختمان متروپل گرد و غبار ویروس کرونا آزادسازی خرمشهر ابادان آمار کرونا خراسان رضوی صنعت ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • جوی آرام و ترافیک روان در جاده‌های شمال